Detta är en Comeback Special. Fast utan läderkläder. Ja, till och med utan en Hagströmgitarr. Inte ens en välkammad frisyr finns att visa upp. Och det är inte 1968. Istället är det skitiga gamla nylonsträngar, smala jeans och knullrufs. Året är 2009. Och det är dags att gå upp i ringen igen. Det är ingen världsartist med smak för feta smörgåsar som har huvudrollen. Det är en tanig figur som biter ihop tänderna när han sover.

fredag 14 september 2012

Den här bloggen finns inte mer...Den här sidan uppdateras inte längre. Ett tag handlade den om arbetet med en skiva. En process som tog lite väl lång tid. Men skam den som ger sig, som det heter. Nu finns plattan ute. Köp den gärna. Eller lyssna en miljon gånger på Spotify.

Vill du veta vad som händer? Häng med mig på Facebook. Du hittar sidan här!

Vi hörs!

3 kommentarer:

 1. Hej!

  Fin blogg. Välkommen på http://filmandotherstories.blogspot.se/.

  :) Ha det bra!

  SvaraRadera
 2. It may also enable you to get restricted from your online game. Nevertheless, there are several reputable factors behind planning to transfer funds, like paying out yet another personality to do a program to suit your needs.Join on the RuneScape company accounts from the participant transmitting the amount of money along with the participant getting this through computer systems.
  RS Gold

  Buy RS Gold

  SvaraRadera